Ons werkgebied

Sinds 2001 begeleiden wij uitvaarten op de eilanden Goeree-Overflakkee (Zuid-Holland) en Schouwen-Duiveland (Zeeland). Onze missie is zorgen met hoofd, hart en handen. Dat houdt in dat wij bijzonder veel waarde hechten aan het begeleiden van een afscheid dat past bij de overledene en nabestaanden. Zo ontstaat er een persoonlijk afscheid. Dat kan een traditioneel afscheid zijn maar ook een afscheid waar gebruik gemaakt wordt van bijzondere producten, vormen of locaties. Goeree-Overflakkee en Schouwen-Duiveland kennen een schat aan prachtige uitvaartlocaties. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Goeree-Overflakkee
Ons werkgebied op Goeree-Overflakkee bestaat uit de stad Goedereede, de dorpen Achthuizen, Den Bommel, Dirksland, Havenhoofd, Herkingen, Melissant, Middelharnis, Nieuwe-Tonge, Ooltgensplaat, Ouddorp, Oude-Tonge, Sommelsdijk, Stad aan ’t Haringvliet en Stellendam, en de buurtschappen Battenoord, Klarebeek, Kranendijk, Langstraat, Oostdijk, Stoof, Vissershoek en Zuidzijde.

Schouwen-Duiveland
Ons werkgebied op Schouwen-Duiveland bestaat uit de volgende steden en dorpen: Brouwershaven, Zierikzee, Bruinisse, Burgh-Haamstede, Dreischor, Ellemeet, Kerkwerve, Nieuwerkerk, Noordgouwe, Noordwelle, Oosterland, Ouwerkerk, Renesse, Scharendijke, Serooskerke, Sirjansland en Zonnemaire en de buurtschappen Beldert, Brijdorpe, Burghsluis, Capelle, Den Osse, Dijkhuisjes, Elkerzee, Koudekerke, Looperskapelle, Moriaanshoofd, Nieuw-Haamstede, Nieuwerkerke Schutje, Schuddebeurs, Viane, Westenschouwen en Zijpe.

Wij zijn op verzoek ook beschikbaar voor uitvaarten buiten ons werkgebied.