Recensies

Ria Quist-Bergmans

Het was een waardig afscheid van mijn man en een liefdevolle begeleiding van Janine, Mark en Rien. Onze dank daarvoor

Frank Rooling

Wij hebben de gehele uitvaart verzorging als zeer waardevol ervaren. Buitengewoon detail qua ervaring was het wegrijden van mijn vader voor de laatste keer vanuit zijn huis, en dat 1 van de medewerkers van de rouwauto na de bocht in de weg pas instapte. Passend, respectvol en steunde ons op dat bijzondere moment.

Nico Timmer

Zeer betrokken uitvaartverzorging

Michel van Dongen

Janine heeft me zeer goed begeleidt met de hele situatie van het rouwproces. Je hebt mooi gesproken en allemaal netjes geregeld. Bedankt.

Jacqueline Eijkenboom

We zijn heel positief over de gang van zaken rond de uitvaart van mijn vader. Als er vragen waren konden we die stellen. Heel fijn.

van Nieuwenhuize

Janine heeft ons zeer prettig begeleidt tijdens de uitvaart van onze vader. Heel persoonlijk, zoals ook onze wens was. Gericht op de persoon die hij was met zelfs een 'uitvaartbus'.

Coby Stoutjesdijk-Westerweele

Hoewel afscheidshuis "De Omarming" nog in ontwikkeling was hebben wij de begeleiding bij het overlijden van mijn man, de uitvaart en de nazorg-service als een warme omarming ervaren. Met al onze vragen konden wij bij Rien terecht. We kunnen terug kijken op een mooi en waardig afscheid van mijn man. Ik wil Uitvaartverzorging Goeree-Overflakkee langs deze weg en in het bijzonder Rien nogmaals hartelijk bedanken voor de begeleiding bij het overlijden en de mooie en waardige uitvaart van mijn man. Deze droevige periode maakt mede hierdoor plaats voor een mooie, warme herinnering.

Smits

Rien de Bruijne heeft goed meegedacht met onze wensen en ook waardevolle suggesties aangedragen. Hij heeft er op die wijze voor gezorgd dat de uitvaart van onze moeder een mooie gebeurtenis voor ons en onze dierbaren is geworden.

Carla ten Have

Een warme en betrokken begeleiding die ons zeker in die moeilijke periode tot steun is geweest. De samenwerking v.w.b. het opstellen van de rouwkaarten en afscheidsdienst was snel en accuraat en ook weer bemoedigend. Ik ben blij dat ik hier mijn dank kan uitspreken.

Meijer

Bewonderenswaardig dat zo’n triest moment zo warm begeleid kan worden. We kregen alle vrijheid en zelfs de kinderen kregen ruime inbreng bij het afscheid van opa, waardoor ook zij aandacht kregen waar wij even niet in staat waren dat te geven. Klasse en bedankt voor alles.

Michel van Dinteren

Een Tien met een Griffel voor de begeleiding en verzorging van mijn vaders uitvaart! Janine dacht goed mee en de algehele aanpak was persoonlijk en flexibel. Doordat we ruim de tijd hadden in De Omarming ontstond er een sfeer die bij mijn vader paste, een waardig afscheid met ook nog een mooie rit naar Middelburg over de waterkering.

D.J.Bezuijen

Wij danken uitvaartverzorging Goeree-Overflakkee, met name in de persoon van Annemarie Boogaard, voor de correcte en meelevende manier waarop zij deze uitvaart verzorgd heeft. Een tien en een griffel.

L. de Neef

De naam de omarming is zeer passend bij de diensten die verleend zijn, het voelde als een warme omarming.

Tanis van Doezelaar

Een warme begleiding bij zoveel verdriet. Al onze vragen werden beantwoord. Dank je wel

Vleeshouwer

De begeleiding voorafgaand en tijdens de uitvaart was prima.

van der Wielen-Braam

Dat wat uitvaartzorg SD schrijft als missie komen ze voor meer dan 100% na. De begeleiding op alle gebieden is uitstekend - Janine werd zelfs gezien als 1 van de familie - en de zorg, uitvoering is goed en discreet. Het is een waardig afscheid geworden en precies zoals mijn man het gewild zou hebben. Ook de nazorg is correct. Hoop wel dat ze vlug in hun eigen centrum terecht kunnen.

Moeliker

Ik heb diversen uitvaarten mee gemaakt, maar zoals jullie te werk gaan, is de missie zeer geslaagd, alle lof. Ik had me niet beter kunnen wensen.

de Reus

Wij hebben onszelf bijzonder gesteund gevoeld in het verwezenlijken van onze persoonlijke wensen.

Verpaalen

Begeleiding was erg persoonlijk en uitvaart is geheel naar eigen wensen uitgevoerd. De familie is heel tevreden.

van Zundert

Ik heb de heer de Bruijne als een aardige, betrokken en professionele man ervaren. Ik had een goed contact met hem.

Zorge de Korte

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding en advies van de uitvaartondernemer.

van Vliet

De persoonlijke aandacht en betrokkenheid heeft ons enorm geraakt en heeft een positieve bijdrage geleverd aan het rouwproces. Bedankt!

Ringelberg

Dhr de Bruijne heeft mij goed begeleidt en mijn wensen die ik had t.a.v. de begrafenis van mijn man heeft hij tot mijn volle tevredenheid uitgevoerd. Hij heeft de begrafenis netjes geregeld en mij waar nodig bijgestaan.

Witvliet Nijssen

Een goede en fijne begeleiding gehad

van der Graaf

Top!

Duijzer

Het was fijn om in deze droeve dagen zoveel steun en raad te hebben ontvangen van Uitvaartverzorging Goeree-Overflakkee.

Oosse

Zeer betrokken, meelevend en meedenkend. Fijn en snel contact met altijd dezelfde persoon, wat mede daardoor snel vertrouwd voelt. Geen vraag is teveel, neemt echt de tijd en luistert goed naar alle wensen. Is altijd even vriendelijk. Heeft het afscheid zeer bijzonder gemaakt.

Schoo

Mede door de begeleiding van Janine is het een mooie uitvaart geweest. Wij hadden ons niet beter kunnen wensen.

van der Linde

Wij zijn heel tevreden met de goede een vriendelijke begleiding door heer de Bruine.

de Reus

Bij deze nogmaals onze dank voor de fijne begeleiding, jullie krijgen van ons een dikke 10

Stroo

1 woord, uitmuntend.

Barendregt

Vanaf het eerste tot en met het laatste contact prima geregeld. Petje af!

Sijrier

Uitvaart is prima begeleid. Hartelijk dank hiervoor.

de Reus-Wiltenburg

Terug denkend aan het afscheid en de begeleiding van iedereen die hier bij betrokken was: Dank je wel voor alle fijne passende lieve kundige ondersteuning.

Teuthof

Wij hebben de uitvaart samen met Rien de Bruijne mogen regelen en vorm geven op de manier die wij wensten en bij ons past, geen doorsnee uitvaart maar zeer persoonlijk. Rien stond daarin naast ons, we kijken hier met een heel goed gevoel op terug.

Warm

Was perfect geregeld door allebei de consulenten: Dhr. Rien de Bruijne en Mevr. Janine Schouls. We zijn zeer tevreden en hadden ons niet beter kunnen wensen.

Meerdink

Netjes en correct uitgevoerd naar de wens van vader. Was voor ons een heleboel geregel minder, nu vader het al gedaan had, in samenspraak met vrouw en dochters. Was een mooie tijd zo met elkaar.

Brugman

Wij wilden de uitvaart op een speciale manier op eigen terrein verzorgen, dit is samen met Rien de Bruijne uitstekend gelukt. Het heeft van een droevige dag een hele mooie dag gemaakt. Zeer tevreden met de persoonlijke benadering, geduld en de rust die Rien overbrengt.

Hanse

Wij hebben de uitvaart van onze moeder door Rien laten verzorgen, dit heeft hij prima gedaan en hij kwam op de juiste momenten met tactische oplossingen, zodat alles goed werd geregeld! Zeker een uitvaart waar wij ondanks ons verdriet met een warm gevoel aan terug denken.

Kieboom

De uitvaart samen met Rien de Bruine geregeld zoals de overledene het op papier had gesteld. Alles is echt heel mooi en zoals het gewenst werd verlopen.

Oosse

We kenden Rien de Bruijne al van een vorige uitvaartbegeleiding. Ook nu weer waren zijn betrokkenheid en aanwezigheid voor ons een grote steun in de rug. Ik denk dat het woord 'menselijkheid' goed bij deze uitvaartbegeleider past. Hij staat 'naast' je en houd rekening met alles en iedereen. Zo konden we een mooi, goed en persoonlijk afscheid regelen voor onze vader.

Oskam

Vanaf het eerste moment zijn wij goed opgevangen door uitvaartverzorging Goeree-Overflakkee. Rien en Mark de Bruijne hebben met hun hartverwarmende zorg en persoonlijk advies ons grandioos bijgestaan in deze zware tijd. Het heeft ons heel veel steun gegeven en alle zorgen uit handen genomen. Deze mensen hebben hart voor het vak en de mensen en zijn absoluut aan te raden voor het verzorgen van de uitvaart. Zeer gewaardeerd

Schraver

Toen we een uitvaartbedrijf nodig hadden kwamen bij uitvaart Shouwen-Duiveland terecht. Een goede keuze bleek later. Goede begeleiding met goede voorstellen waarbij je eigen gevoel en gemoed wordt ingepast in de uiteindelijk samenstelling van de uitvaartdienst.

Rouw

Uitvaartzorg buitengewoon goed. Kwaliteiten: vriendelijk, correct, geduldig, begrijpend, aandachtig, persoonlijke benadering. Invulling uitvaart geheel zoals broer Hans het van te voren had gepland.

Schaalje

Wij zijn zeer goed bijgestaan door de medewerkers van uitvaartverzorging Schouwen Duiveland

Timmerman

Doordat mijn partner plotseling overleed kom je in contact met een uitvaartonderneming. Geen ervaring en geen idee wie je daarvoor moest vragen maar dit bleek super te zijn. Janine kwam langs en het voelde vertrouwd en met haar ervaring en deskundigheid is een een mooie herdenkingsbijeenkomst geworden! Waar velen met een (verdrietig) maar goed gevoel op terug kunnen kijken. Het was een warme sfeer en een persoonlijk gebaar naar mijn Grad toe! Velen hebben dit mogelijk gemaakt. Iedereen dank hiervoor!!

Boelens-van der Bijl

Wij als familie hebben zeer goede ervaring met de uitvaartzorg na het overlijden van pap. Het contact met Rien verliep zeer informeel en dat is ook zoals wij het graag zien.

Wernke-Bijsterbosch

Uit eerdere ervaring met het overlijden van mijn schoonvader was al gebleken dat het goed georganiseerd was en daardoor nu ook weer voor Uitvaartverzorging Goeree-Overflakkee gekozen. Mede dankzij een mooie uitvaart hebben wij waardig afscheid kunnen nemen van mijn moeder

Beoordeling schrijvenRien de BruijneJanine SchoulsAnnemarie BogaardMaarten DirkxMark de Bruijne


Druk op bovenstaande knop als u klaar bent met het invullen van uw beoordeling. Aanvullend kunt u uw recensie ook achterlaten op Google, dit bevordert de vindbaarheid van onze website. dat kunt u doen door hier te klikken.