Zelf een uitvaartkist maken

Nabestaanden kunnen tegenwoordig in Nederland een keuze maken uit kisten in vele soorten en maten. Maar er zijn ook mogelijkheden om zelf een uitvaartkist te maken. Uitvaartverzorging Goeree-Overflakkee kan u daarbij helpen. Wij nemen de wensen met u door en maken een planning om de kist in Zierikzee, samen met u, te maken.

De verschillende onderdelen liggen al klaar, het assembleren kunt u -uiteraard ondersteund door onze mensen- zelf verzorgen. Daarnaast is het ook mogelijk de kist van eigen decoratie te voorzien. Denk dan bijvoorbeeld aan het beschilderen van de kist. Dit kan voor jongere kinderen een bijzonder waardevolle manier zijn om het afscheid op hun manier vorm te geven.

De zelfbouw uitvaartkisten van Uitvaartverzorging Goeree-Overflakkee voldoen aan alle wettelijke eisen en bestaan uit uitsluitend natuurlijke materialen. Meer weten? Informeer bij ons naar de tarieven en mogelijkheden. 

Zelfbouw uitvaartkist in Zierikzee


Zelfbouw uitvaartkist decoreren in Zierikzee

Keurmerk

Wij voeren het Keurmerk Uitvaartzorg. Klik op het beeldmerk voor meer informatie.

Ervaringen

"Wij hebben de uitvaart samen met Rien de Bruijne mogen regelen en vorm geven op de manier die wij wensten en bij ons past, geen doorsnee uitvaart maar zeer persoonlijk. Rien stond daarin naast ons, we kijken hier met een heel goed gevoel op terug."

Klik hier voor meer ervaringen

Neem contact op

AdresTelefoon
Werckendetstraat 4 0111450717
4301 MP ZierikzeeFax
(bezoek op afspraak) 0111450718

E-mail
info@uitvaartgo.nl

Live chat
Klik op de paarse knop rechts onderop de website om een chatsessie te starten.